Een WordPress website laten maken

Waarom een eigen website via Web Totaal Concept?

Steeds meer autokopers en –bezitters oriënteren zich online. Een professionele website voor uw autobedrijf is daarom onmisbaar. Niet alleen om uw huidige klanten een goed beeld van uw bedrijf te geven, maar ook om potentiële klanten naar uw bedrijf te krijgen. Een website geeft namelijk een eerste indruk van uw bedrijf, activiteiten en aanbod.

Een website van Web Totaal Concept heeft een professionele uitstraling en uw bezoekers worden aangespoord om contact met u op te nemen. De website is ook goed zichtbaar op smartphones en tablets. Daarnaast is uw website goed vindbaar in zoekmachines zoals Google. En het grootste voordeel is dat wij de realisatie van een website grotendeels voor u regelen, zodat u zich kunt richten op uw autobedrijf.

Eigen-website

Over onze websites

Actuele voorraad

Zoekmachines

De websites laden snel

Responsive

Zelf onbeperkt pagina's aan te maken

Content-klaar

Snel online

Makkelijk zelf te onderhouden

De kosten

Tegen een voordelig tarief heeft u al een eigen website. U betaalt eenmalig €595,- voor de bouw van de website, exclusief de jaarlijkse kosten van uw domeinnaam en inclusief een e-mailadres. Hosting €13,50 per maand, full managed service.

*) In de hosting zijn inbegrepen: 1 e-mailaccount (Hosted Exchange) van 50GB, waarbij mail, contacten en agenda worden gesynchroniseerd.
"Alleen samen staan we sterker, dan dat wij alleen staan."

Vraag ons wat wij voor jouw kunnen betekenen!

 

Hoe werkt het?

U geeft de benodigde informatie door – zoals uw diensten, openingstijden en huisstijl – en wij zorgen voor een passend ontwerp en snelle oplevering van de website. Indien gewenst met eigen foto’s en teksten, maar dit kan ook met pasklare foto’s en teksten, zodat uw website direct live kan.

Ook het aantal pagina’s kunt u zelf kiezen, zodat u bijvoorbeeld ook uw werkplaatsdiensten volop kunt promoten. Daarnaast geeft u aan of u occasions op uw website wilt tonen, zodat uw bezoeker altijd uw actuele aanbod kan zien. Zodra de website helemaal naar wens is, zetten we deze live. Maar ook na de livegang bieden we u natuurlijk support. Bijvoorbeeld door u te adviseren over slimme actie-knoppen, die uw bezoeker aansporen om contact met u op te nemen. Zo blijven we, samen met u, uw website verbeteren!

Stappen_Module_Website

Voorbeelden

U kunt kiezen uit verschillende voorbeelden en deze passen we aan in uw huisstijl. Hiermee is elke website uniek! Benieuwd naar de verschillende voorbeelden?

Vragen over onze website service? Lees dan eens deze FAQ op onze website of neem vrijblijvend contact op:

Scroll naar boven